Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2014 (2.liga)

1.kolo pohár Viktoria Suchý - Ajeto 1:4 (0:2)

publikováno 13.04.2014 (aktualizováno 14.04.2014)

Goule: 2x Sukino,1x Bobr,Bob

Na pohárový zápas se nás sešlo 12,včetně návratu Sukina,kterej konečně pochopil,že se doplňkovým sportem jako je velkej fotbal uživit nedá. Dostal vylepšenou smlouvu s mnoha bonusy a rázem se stal jedním z nejlépe placených okras našeho zverimexu. Naštěstí zhubl (prej) a tak se vlezl i do trenek,který jsem nechal raději sešít ze dvou kusů v jeden.

V první půli jsme měli hafo šancí,ale náš styl nahrávání si metr před bránou tam a zpátky mezi 3 lidma jaksi úspěch nepřinášel. Domácí borci,ač někteří staršího data výroby,uměli všichni krásně zpracovávat a podržet balon,ale do šancí se v první půlce dostali snad do jedné či dvou a to ještě byly střely ze střední vzdálenosti. Zato my kokoti jsme si neustále před bránou dávali přednost až se na to nemohl dívat profesor Bobretti a propálil domácí zeď v bráně 0:1. O chvílu později šli do přečíslení Bob,rus Čagin na kamazu a Sukino. Bob sám metr před prázdnou bránou smyslně nahrával na švagra do boku,ten stejně tak smyslně vracel zpět,načež Bob opět místo střely nahrál zase na druhou stranu na Sukina a ten už neoplývajíce pevnými nervy a taktickou kombinační vyzrálostí narval balon do brány 0:2.

Ve druhé polovině pokračovala naše hra z prvního poločasu,ovšem domácí se jaksi nechtěli smířit s prohrou a začali býti nebezpečnější. Naštěstí Svatopluk byl odpočat z první půle a co na něj šlo lapl,do té doby než se v obraně omylem ocitl Staňa,kterej při útoku 2 na 2 šel pomoct Pepému bránit jeho útočníka a svého borce nechal chytře před bránou,ten překvapivě dostal přihrávku a snížil 1:2. Za tohoto stavu si vypracovali domácí 2 dobré šance,ale neuspěli. Na druhé straně se zastřeloval Sukino,po autu od Bobrettiho lízl míč mikroskopicky nohou,ten skončil v síti,jenže mikroskopický dotek domácí arbitr neuznal,takže stav byl stále o gól. Situaci si kluci za chvíli zopakovali,Bobretti mistrně nemířil Sukinovi na nohy (ztráta času),nýbrž ho trefil fantasticky do hrbu a balon přepadl za golmana. To už musel soudce uznat 1:3. Do konce se povedlo přidat ještě jeden fikus na cestu Bobovi a bylo pro dnešní den vymalováno 1:4.

V utkání jsme předvedli několik divácky atraktivních kousků,např. Dinova hlavička po vhozeném autu byla výstavní. Balon mu šel na prsa na zpracování,Dino nikým neatakován vyhodnotil situaci jako nesmírně kritickou a zahrál balon hlavou do autu,moc pěkný..

Svaťa rozehrávajivše na půli cesty z brány našel neomylně soupeře,ten okamžitě vysokým nákopem zkoušel trefit prázdnou  bránu,náš flegmatický golman se ovšem neunavoval nějakým vracením a vesele konverzoval s Bobrettim na půlce,balon padl neštěstí vedle brány.

Sukino si vystřilel jeden ze svých bonusů: na další zápas donese 1 litr z božkovské flotily!!

Zábava pokračovala i po příjezdu na Větrník,kdy Sukino pokračoval ve veselé náladě. Nejprve si udělal řiť z Kuby. Prej co tak blbě čumí,jestli mu spadly hračky do kanálu.. Podruhé si naběhl s tím,že zhubl,na čež mu bylo za všeobecného veselí sděleno přirovnání,že to je jako když z plné tatrovky shodí 2 lopaty písku..;-) Ovšem vrchol přišel,když mu zavolala máti po deváté hodině do hospody,že má za chvilku večerku,ať maže domů,ať ho může uložit do hajan.:-D V 27 letech,dost dobrý.. To bylo něco pro Kubíka,ten se válel smíchy,nutno podoknout že nebyl zdaleka sám..

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Erbik | 16.04.2014 17:57
Osobní profil sukino | 15.04.2014 7:57


Osobní profil sluncevdusi | 14.04.2014 10:48
super,borci,jen tak dál
Osobní profil Hofmec | 13.04.2014 11:38

Aktualita

1.kolo FC Světlá - Ajeto 6:1 (3:1)
Sestava: Svaťa,Pepé,Bob,Erbik,Staňa,Kuba Matyák,Vojta Goule: Bob

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz