Úvod » Sezóna 2014 (2.liga)

16. kolo Ajeto - Torpéda Vážany 4:3 (0:1)

publikováno 14.09.2014

goule: Tom,Baťák,Svaťa,Michal - Hrdlička,Borgr,Ščudla

Na domácí zápas se nás sešlo 15 hráčů což se nám stalo poprvé a snad i naposled. Hosté z Vážan okupovali před zápasem sestupové vody. Přesto si vytvořili první dvě šance. Po první střele hostů zazvonila spojnice naší brány. Druhá tyč zazvonila po Svaťovým výletě z brány na půlku s balonem na noze,jeho střela na bránu trefila obránce od něj se balon odrazil k útočníkovi hostů a ten přes celé hřiště trefil tyč prázdné brány. Vážany byly nakonec odměněny za snahu prvním gólem. Urostlý útočník se obtočil kolem Bobra a o tyč nedal Svaťovi šanci 0:1. Velkou šanci na vyrovnání měl na noze Staňa,ale sám před bránou neprostřelil hostujícího brankáře. Ten pokračoval ve skvělém výkonu a všechny naše střely dokázal zneškodnit. Svaťa taky chytal na jedničku takže do poločasu se žádná střela na bránu neujala a tak hosté odcházeli do kabin (lesa) s jednogólovým náskokem.

Do druhé půle jsme vstoupili lépe než hosté a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat,Erbi dostal vzduchem přihrávku a volejem našel před bránou Toma,kterej konečně prostřelil hostujícího brankáře 1:1. Z vyrovnání jsme se ovšem neradovali dlouho,po výhozu brankáře Pepého přeplachtil balon,Svaťa vyběhl ale útočník byl rychlejší,přeloboval Svatě a zvýšil na 1:2 pro hosty. Opět jsme se hnali za vyrovnáním,Baťák trefil tyč,ale balon se po čáře vykutálel ven. Naše šance lapal brankář jak na běžícím pásu a tak jsme skórovali aspoň do naší brány. Po tečované střele kterou Svaťa vyrazil zůstal balon ležet v brankovišti a Bobr ve snaze jej odpálit do bezpečí zavěsil nekompromisně do vlastní brány 1:3. Po tomto gólu se naše sestava zkorigovala na 8 hráčů,protože se nikdo pořádně nedostal do tempa a začalo to najednou jít. Baťák si naběhl do volného prostoru,dostal z obrany přihrávku a prostřelil golmana hostů mezi nohama 2:3. Tempo se začalo zvyšovat a šancí přibývalo,ovšem brankáře se nedařilo prostřelit. To už se na to nemohl dívat Svaťa,7 min. před koncem vzal balon u své brány a postupoval neatakován k půlící čáře,tam napřáhl a bombou z půlky vymetl šibenici v bráně hostů 3:3. Parádní moment strážce naší svatyně málem zopakoval po minutě kdy tu samou akci a bombu z půlky brankář s vypětím všech sil vyrazil. V další šanci se opět ocitl Baťák jehož střelu likvidoval brankář na brankové čáře. Na soupeře se valil jeden útok za druhým a drtivý tlak vyústil 2 minuty před koncem. Kulich nahrál od postraní čáry před bránu na Boba,ten jen lízl do běhu Michalovi kterej si naběhl a vstřelil podél brankáře vítězný gól 4:3. Závěrečný tlak tak rozhodl o zisku 3 bodů pro nás,hosté předvedli velice dobrý výkon,ale na body to dnes nestačilo.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

1.kolo FC Světlá - Ajeto 6:1 (3:1)
Sestava: Svaťa,Pepé,Bob,Erbik,Staňa,Kuba Matyák,Vojta Goule: Bob

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz