Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2015 (1.liga)

17.kolo Ajeto - AC Okrouhlá 3:3 (0:1)

publikováno 23.09.2015

goule: 2x Bob,Staňa -

 

První poločas probíhal tradičním krmením husičky,nechali jsme chlapce z Okrouhlé nesmyslně pobíhat a netakticky střílet na naši bránu. Tato taktika se nám,jakožto nejednou,opět vyplatila.:^)  Zhruba 5 vteřin před koncem prvního poločasu poslal Erbi soupeřovic outočníka samotnýho proti Svatíkovi a ten prokutálel mičudu pod jeho tělem nešťasně na 0:1. To,že Svatik chytil za první půlečku asi 4 samostatný nájezdy,to je pro nás už takovej folklór.

Do druhé půle jsme vstoupili už krásně nažhaveni,neboť jsme se žhavili po celej poločas,ale náš nápojový technik Bican nám nechtěl už po prvním litránku nalit,protože se bál,že na něj nic nezbude. Takže nám nezbylo,než se zase honit se střízlivíma soupeřama. Hoňba probíhala celkem tak nějak půl na půl do té doby než jsme opět vyprodukovali famózní akci a poslali opět soupeře v sudém počtu na nebohého Svatě 0:2. Za tohoto stavu,abych tak řekl, z taktického hlediska naprosto v pořádku,se Svaťa nasral a proběhl celý hřiště,nahrál před gól a Staňa snížil na 1:2. Svatik namlsán,ač "rádoby gólman" ,začal útočit víc než zbytek mužstva za celou sezonu a odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Jak je již zvykem,hostující hráč trefil přes celé hřiště prázdnou bránu a zvýšil na 1:3. Nutno říct,že než hosté zvýšili skóre o 2 branky tak měli asi 8 (slovy osm) samostatných nájezdů na  Svatika. Ten ovšem fantasticky vše lapl nebo vykryl tak, že i největší pesimisty napadlo,že to bude soupeře dnes mrzet. A taky,že ano. Po přihrávce po straně Staňa tělem zablokoval bránícího soupeře a Bob snížil na 2:3. Svaťa opět polapal nějaké  pološance (2 na golmana a tak.,.;-)) a nechal nás ve hře o body. Povedlo se za nedlouho,ke konci z jednoho ze závarů se odrazil balon po střele opět na naše kopačky a Bob trefil pod víko bod pro naše barvy 3:3.  Svaťa i za tohoto stavu stále útočil (rapl) a tak jsme nakonec byli rádi za bod neboť v posledních vteřinách šli 2 soupeři sami na našeho obránce,ale nepříznivé skóre zápasu asi psychicky nezvládli a vystřelili  od půlky vedle.

A rum tekl proudem..:-D

Nejlepší hráč dnešního utkání byl náš brankář Svatík,protože co dneska opět pochytal to je už neuvěřitelný. Akorát zase nedal gól takže jsme kvúli němu jen remizovali..<:o)

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

1.kolo FC Světlá - Ajeto 6:1 (3:1)
Sestava: Svaťa,Pepé,Bob,Erbik,Staňa,Kuba Matyák,Vojta Goule: Bob

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery