Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2015 (1.liga)

18.kolo FC Fulgur Býkovice - Ajeto 5:0 (3:0)

publikováno 27.09.2015

Před zápasem začaly chodit omluvné SMS, některé opravdu stály za to. Např: "Bobe čau,nemůžu jet bolí mě v krku jak sviňa aj rýma tlačí na mozek. Sory držím palce.":-D To ovšem ještě nebylo všechno,Staňa nastoupil na plac v turfech,načež jsme mu vysvětlili,že na trávě by bylo lepší hrát v normálních kopnách. Po vstřebání této vyčerpávající informace poslal syna k Svaťovi do auta pro kopny. Ten asi po desíti minutách začal volat,že našel jen jednu. Samozřejmě se mu dostalo od nás několika dobře mířených rad,jako ať se podívá za tapecírunk apod. Po dalších několika marných minutách hledání běžel s jednou kopnou za tatem aby se mohl přezout,ten ho poslal ovšem do háje. Mezitím se probral Svaťa a sdělil Staňovi,že jeho kopnu má doma. Což povzbudilo opět naši fantazii a napadlo nás jestli si ji nezasadil do květináče a nečeká až mu vyroste druhá.:-)

Veseleji už býti nemohlo,jenže to by nebyl Jenda Jendem. Zavolal,že mu u jeho cigánskýho mercedesu upadl výfuk,takže se trochu opozdí,že ho musí hledat.:-D Nakonec ho našel přijel se zapojit do hry.

Den se vyvedl,takže hra a jeho průběh už byl celkem vedlejší. Zvláště když se domácí záhy ujali vedení 3:0 a my se zmohli pouze na ostřelování veverek na okolních stromech. Hlavně v tom vynikal Svaťa,kterej jim prášil kožíšky celej zápas. V druhé půli nám byla nabídnuta penalta za ruku ve vápně. Vyzván byl Svaťa,kterej pálí před každým zápasem bomby pod víko jako na běžícím pásu. Jenže tentokrát opět zvítězila síla nad rozumem a rána vystřelená po zemi do prostřed trefila krčícího se brankáře.

Domácí poté ještě přidali 2 góly a bylo hotovo.

Ve čtvrtek od 18.30 hrajem dohrávku se Sadrosem,tak doufám,že tlaky na mozky se rozplynou a kopny v květináči stihnou uzrát..;-)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

1.kolo FC Světlá - Ajeto 6:1 (3:1)
Sestava: Svaťa,Pepé,Bob,Erbik,Staňa,Kuba Matyák,Vojta Goule: Bob

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz